«ВІТРОВА ГОРА» АННИ БАГРЯНОЇ

Роман Анни Багряної «Вітрова гора» - для тих, хто полюбляє захопливі фантастичні історії, хто цікавиться українською мітологією, хто відчуває себе справжнім патріотом.

Відкрий книжку, і ти відразу почуєш шум вітру. Не дивуйся: це онуки Стрибога, що живуть поміж нас. Народжуються вітри на берегах Дніпра, та тільки дід може передати онукові таємні знання. А що робити, якщо ти українець в душі, але мешкаєш в Канаді, ще й ім’я маєш Дейв?


Тоді треба долати тернистий шлях і пройти багато випробувань! Страшно? Ще й як! Проте вітрові млини на Дніпрових пагорбах манять хлопця, і цьому годі опиратися...

Це світле українське фентезі вже здобуло чимало прихильників, і ти неодмінно станеш одним з них. Чудовим  доповненням стали ілюстрації Софії Музички. Ця тернопільська художниця працює в книжковій графіці, а також є відомою ілюстраторкою цікавих українських ігор.


У романі Анни Багряної немає депресії – що так сильно нам всім потрібно зараз. Ми так давно чекали на твір, в якому майбутнє України – гарне! Так воно є і так буде!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар