ПАН ВОДИЦЯ ТА ІНШІ…

 Читайлику, сьогодні, у Всесвітній день води, нагадаємо тобі про «наймокріші» книжечки! Завдяки ним ти не тільки станеш ерудитом- знавцем-фахівцем з питань звичайної незвичайної рідини, а й навчишся цінувати й берегти воду та взагалі природу, адже все на нашій планеті так тісно пов’язане!

«Чарівний шкільний автобус. На водогінній станції» Джоанни Коул і Брюса Деґена

Відправляйся у фантастичну екскурсію разом з американськими школярами, щоб розкрити чимало таємниць про воду, дізнатися про її колообіг в природі і з’ясувати, як працює система водопроводу. Завдяки цьому цікавому і дотепному коміксу ти побуваєш в хмарі, в краплі води і… в трубі!

«Школа шторму від пана Водиці» Аґостіно Траїні

У цій книжці з відомої серії про пана Водицю йдеться про те, як Хлопчик і Гусак на човні вирушили в море. Нехтуючи попередженнями про те, що насувається шторм, друзі запливли занадто далеко, через що пан Водиця вирішив їх провчити. Він зі своєю подругою Повітряною пані почали здіймати хвилі. Однак пані не на жарт розійшлася і спричинила справжнісінький ураган…Бонус  у кінці ― цікаві завдання-експерименти.

«Водойми. Моя маленька енциклопедія»

Де тече найдовша у світі річка? Скільки створінь живе у краплі морської води? Чи всі моря однаково солоні? Ця енциклопедія допоможе тобі знайти відповіді на ці та багато інших запитань. А яскраві світлини стануть чудовим доповненням цікавих, часом смішних розповідей про підводний світ. Познайомся з надзвичайним світом водойм та їх мешканців разом із Вінні та його друзями!

За цими та іншими суперкнижками приходь до Центральної дитячої бібліотеки!



Немає коментарів:

Дописати коментар