Літературний couchsurfing "Книжковий гід Європи"



Завтра, 19 травня, Україна вже традиційно відсвяткує День Європи. 
Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації. 
Література також є частиною естетичних цінностей та заслуговує  опинитися у центрі святкування Дня Європи. Читачі Центральної дитячої бібліотеки захоплюються багатьма творами європейських авторів, саме тому хлопчики та дівчатка були запрошені на літературний couchsurfing "Книжковий гід Європи".  З  англійської couch - кушетка,  і surfing - бродіння, подорож; тож ті, хто займаються каучсерфінгом подорожують по світу, зупиняючись у гостях в інших каучсерферів.
Ось і наші читачі зробили віртуальну подорож Європою, зупиняючись у гостях в улюблених літературних героїв. У Франції їх зустрічав Маленький принц та герої казок Перро, у Великобританії -Вінні Пух та Гулівер.... Діти подорожували Францією, Великобританією, Фінляндією, Естонією, Україною, Німеччиною, Австрією та Швецією. 
Читачі дізнавались цікаві факти про своїх улюблених письменників та літературних героїв, віртуально відвідували літературні парки та милувались пам'ятниками відомим літературним героям. 





Немає коментарів:

Дописати коментар