Moodboard "Гарний настрій"








Moodboard - це дошка настрою. На ній уміщається все, що вас надихає в друкованому вигляді: фотографії, листівки, наклейки, ілюстрації, фрази.Мудборд роблять в техніці колажу. Вирізають картинки з журналів, плакатів, роздруковують надихаючі зображення. А ще такі дошки збирають дизайнери, щоб пояснити замовнику, як буде виглядати майбутній проект.
Якщо романтизувати, то мудборд - це відображення внутрішнього світу творчої людини. Якщо бути більш прагматичними, то по ньому можна скласти уявлення про почуття смаку і міри людини, його інтереси та вподобання.

Тож, якщо ви любитель вирізок і красивих картинок з глянцевих журналів, цікавих цитат і фотографій, людина творча ,самий час задуматися про створення власного мудборда.
А дівчатка з арт-майстерні "Веселі ідейки" вже створили свої шедеври. І не просто шедеври, а мудборди, побудовані на принципах візуалізації. Це була  своєрідна уявна репетиція  заповітних бажань. А головним бажанням на сьогодні для дівчаток був гарний настрій та море посмішок. І дійсно, коли всі дошки було завершено, навколо оселився позитив та гармонія. Може, дійсно дошки працюють, а можливо це творчий процес так посприяв ствооренню гарного насторою


Немає коментарів:

Дописати коментар