Нові зустрічі на літературному Олімпі




Коли погода на вулиці стає все прохолоднішою, темнішає все раніше, а виходити з дому хочеться все менше, як не засумувати…
Але, на щастя, від поганого настрою є чудовий порятунок — яскраві, захопливі, цікаві, пізнавальні, дуже смішні книжки! Центральна дитяча бібліотека піклується про ваше дозвілля! І сьогодні, в День інформації, бібліотекарі підготували для своїх читачів чимало новинок, з якими звичайні осінні будні перетворяться на фантастичні подорожі дивовижними світами та наповняться незвичайними та поглинаючими історіями.
На абонементі для дошкільнят та учнів 1-4 класів представлена виставка найгарячіших, найсвіжіших цікавинок «НЛО. Нові Літературні Об’єкти». З далекої галактики завітала Інопланетокосмогуманоїдоіззвездолулу, або для своїх просто Лулу, щоб порадити читайликам, чим скрасити довгі вечори.
Хазяйка книжкової країни Читаліна презентувала виставку-знайомство «УРА! Новинки!» і запропонувала читачам книжки видавництва «Ранок» та письменників О.Мамчич, О.Купріян, С.Дерманського, О.Лущевскої, Л.Денисенко, Г.Ткачук, а також відомі мульт-історії «Щенячий патруль».
Вітер змін приніс до читальної зали для дошкільнят та учнів 1-4 класів найкращу у світі няню Мері Поппінс. Під парасолькою чарівниці постала нова виставка-презентація «БібліоПарасолька», і улюблениця дітей провела книжковий калейдоскоп «Модні фішки сучасної книжки»,  познайомивши читачів з творами вітчизняних та зарубіжних письменників.
Ласкаво просимо до Центральної дитячої бібліотеки, де ви зможете обрати книжку за своїм смаком!










Немає коментарів:

Дописати коментар