Віртуальна галерея «Мій ніжний янгол»



Напевно, багато з вас бачили маленьких пухких рожевощоких янголят на коробках цукерок, на щоденниках, зошитах, футболках… Автор цих зворушливих образів –  українська художниця Євгенія Гапчинська, яка створила свій оригінальний стиль: світлі  дитячі личка в різних інтер'єрах і декораціях, добрі і наївні картини, що випромінюють ніжність, ласку, любов. "Постачальник щастя №1" - так називає себе художниця. У відділі мистецтв ЦДБ підготували віртуальну виставку, присвячену її творчості.
Не так давно Гапчинська стала ілюстраторкою дитячих книжок. І не простих, а магічних, чарівних книг з доповненою реальністю. Наші читачі були у захваті! Це справжнє диво! Герої оживають на сторінках за допомогою смартфона та мобільного додатку. Доповнена реальність допомогла по-справжньому зануритися у сюжет й взаємодіяти з персонажами.
Для успіху не тільки в середовищі художників, а й в будь-якій іншій справі у Гапчинської є одна порада, яка підходить будь-якій людині, яка щось робить: більше працювати, не впадати у відчай, коли щось не виходить, не зупинятися на досягнутому.
Віримо, ця  зустріч для дітей була корисною, адже історії успіху - це стимул для власного розвитку.











Немає коментарів:

Дописати коментар