З новою книжкою до нових відкриттів!



Привіт! Давайте знайомитися! Мене звуть жирафа Про, бо я дуже люблю все і про все розповідати.

 Світ навколо нас такий дивовижний, багатогранний, що кожен день готує нові відкриття. Бажаєте знати, чому кактуси колючі, чому пищать комари, де знаходиться Мачу-Пікчу, як намалювати дракона, про що мріє кашалот, чи шкідливо ходити покрівлями гаражів?!
А може, ви любите історії про таємниці з викраденнями і страшилками, усмішками і реготаннями? Запитань – безліч, і відповіді на них знає не тільки всемогутній Гугл. У Центральній дитячій бібліотеці на вас чекає книжковий дивосвіт. Але книжок так багато, розібратися у океані літератури так складно. І ось тут на допомогу прийдуть бібліотекарі та маленькі посібники для учнів 1-2 класів та 3-4 класів. Кожного місяця в День посібника ми знайомимо читайликів як з новинками книгозбірні, так і улюбленими творами не одного покоління дітей.
Учні ЗОШ №10 часто відвідують ЦДБ, вони знають: тут їм завжди раді, завжди допоможуть обрати найцікавіші книжечки. Юні чомучки з превеликим інтересом роздивлялися енциклопедії про все на світі та ділилися один з одним своїми відкриттями з щирими емоціями.
Завітайте до Центральної дитячої бібліотеки, обирайте книжки, читайте та здобувайте нові знання! І ви станете справжніми ерудитами!




























Немає коментарів:

Дописати коментар