Ювілейний бібліоFEST «Бібліотека, читач, книга – разом 75 років!»

               Ювілеї, як відомо, відзначаються по-різному. Можна сурмити у фанфари, запускати феєрверки, а можна у колі друзів згадати, як усе починалося, помріяти про майбутнє і просто порадіти тому, що є сьогодні!
Дуже часто, і в будні, і в свята звучать у бібліотеці щирі слова любові і вдячності від читачів. У своїх численних відгуках вони дякують працівникам бібліотеки за допомогу, за добре і уважне ставлення, за професіоналізм і компетентність. Для багатьох дітей та їх батьків бібліотека є не просто книгозбірнею, де можна обміняти книжки, а місцем сили, таким же затишним, як дім, де завжди радо зустрінуть, дадуть пораду, втішать та розвеселять.
Дійсно, бібліотеці є чим пишатися! Вона робить значний внесок у скарбничку культурного життя нашого міста. Саме в нашій бібліотеці діти мають чудову можливість не тільки вибирати книги, а й малювати, майструвати, грати в настільні ігри, всебічно розвивати свої здібності.
Протягом багатьох років особливу добру атмосферу в нашій бібліотеці створюють її співробітники, незмінно захоплені своєю професією. Вони є і сценаристами, і режисерами, і акторами, і хореографами, і поетами, і танцівниками.  Те, що бачать читачі, лише верхівка айсбергу. Бібліотекарі ніколи не сидять без діла, постійно вигадують щось нове, цікаве, щоб прищепити любов до книги.
З надзвичайним хвилюванням готувалися працівники бібліотеки до свята.
Відкривав ювілейний бібліоFEST клуб спортивно-бального танцю «DreamDance», який подарував чуттєвий вальс.
Хто є найдорожчим гостем на дні народженні дитячої бібліотеки? Ну звичайно ж, наші любі читайлики! Привітати «новонароджену» прийшли учні 1-а та 4-а класів ЗОШ №10. Діти не просто вітали бібліотеку з ювілеєм, вони показували свої таланти. Було видно, що наша бібліотека для них є улюбленим місцем. 4-а клас співав пісню «Наш край». Ксенія Іванова та Марія Походєєва читали вірші. Таїсія Дога, Єва Тетянчук та Христина Гусакова показали мініатюру за книгою Лоренца Паулі і Катрін Шерер «Лисичка йде до бібліотеки». Дівчата також презентували виставку-вікторину «Зооляндія» для першачків. Учень школи №16 Тимур Жечков прочитав вірш «Сьогодні ювілей у вас», Ярослав Гуренко зі школи «Уніки» теж підготував подарунок – басню «Ворона та Лисиця».
Мариам Чмига та Даниїл Фідій підкорили усіх своїм «Ча-ча-ча». Вероніка Ткаченко, учениця 4-г класу ЗОШ №9, виконала пластичну композицію «Кішка», запально та артистично танцювала першокласниця Ксенія Винограденко.
Почесними гостями на святі були ізмаїльські поетеси:  співець дитячих мрій Таміла Олексіївна Кібкало та провідник у світ дитячих віршів Любов Вікторівна Алейнікова. Авжеж, без подарунків не обійшлося! Таміла Олексіївна подарувала свій вірш, а Любов Вікторівна презентувала 2 збірки віршів про осінь та зиму. На ювілеї також була присутня Оксана Сергіївна Картел’ян, відома в нашому місті поетеса та журналістка.
Яке ж свято може обійтися без веселощів?! Улюбленці дітей фіксики Нолік та Сімка запалили своєю появою, байдужих та сумних не залишилось. Усі повскакували зі своїх місць, щоб прийняти участь у конкурсах.
Завершилося свято дуже душевно, як удома: для гостей приготували смачний ювілейний пиріг.
Ми дякуємо усім нашим гостям, усім нашим читачам та їх батькам, вчителям, нашим колегам за добрі слова в цей день! Це означає, що бібліотека вам дорога! Ми будемо й надалі завзято працювати для вас! До нових зустрічей!

































Немає коментарів:

Дописати коментар