Літературний бенефіс "Витівники і фантазери Миколи Носова"



У передмові одної з книг Микола Носов написав коментар: «Перед тим, як читати ці розповіді і повісті, подумайте про своїх близьких! Адже це саме їм доведеться туго, коли ви вирішите спорудити інкубатор або розвести бджіл, або, на худий кінець, дати собаці кілька уроків математики. А в тому, що ви обов'язково захочете все це зробити, ніхто й не сумнівається."
 Микола Носов так ярко вміє розповідати про всякі різні витівки своїх героїв, що просто неможливо встояти перед спокусою зробити все це самому! І читачі Центральної дитячої бібліотеки зовсім не виняток. 
Саме такі допитливі бешкетники зібрались на чергове засідання літературного кафе "Читайки" на літературний бенефіс "Витівники і фантазери Миколи Носова".
Читачі познайомились з життям та творчістю Миколи Носова  та дізнались, що у звичайному житті Носов був дуже мовчазною і замкнутою людиною, яку називали «похмурим буркотуном», але книги він писав виключно веселі. Дві з його книг легли в основу мультимедійної вікторини "Витівники і фантазери". Хлопчики та дівчатка поділились на дві команди та билися за кращого знавця творчості Миколи Носова. Читачі складали слова у конкурсі "Буквоміксер", вгадували фрагменти відео з фільму за книгою Носова у конкурсі "Стоп-кадр" та наввипередки вигадували небилиці. 
А у кінці зустрічі наші витівники та фантазери отримали солодкі цукерки за свої знання та тягу до пригод.





Немає коментарів:

Дописати коментар