😊 💐 😉 Арт-акція «Жовтий смайлик – усміхнене щастя» 😉 🎂 🎉 🎉 🎉 😄

А хто це до тебе усміхається? Це ж усім відомий дружелюбний електронний символ, без якого не обходиться жодне повідомлення! Смайлик додає емоційного забарвлення змісту і часто носить гумористичний характер.

Цікаво, що у цього символа є своє свято – День народження «Смайлика», яке відзначається щорічно 19 вересня.

З моменту першого використання «смайлика» пройшло вже майже 40 років. Якось професор Скотт Фалман розмістив комбінацію з двокрапки, дефіса і дужки на віртуальну дошку оголошень, де обмінювалися інформацією співробітники університету. Сталося це  у 1982 році, і повідомлення Фалмана могло б загубитися, коли б не ентузіасти з компанії Microsoft, які в 2002 році відшукали його в архівах.

З того часу з’явилося безліч «смайликів», які допомагають краще зрозуміти співрозмовника, вловити його настрій, врешті-решт, вони просто кумедні і викликають позитивні емоції.

            А в Центральній дитячій бібліотеці наші читайлики приєднались до святкування цієї дати, взявши участь в арт-акції «Жовтий смайлик – усміхнене щастя». Спочатку діти підбирали до різних смайликів відповідні емоції. А потім й самі малювали символи, що передають їхній настрій.

            А який же день народження без святкових ковпачків, квітів та тортика? Так, так, наші читайлики про все подбали. Спочатку почався творчий процес по виготовленню святкових ковпачків. Яскраві жовті «мордочки» прикрасили ексклюзивні аксесуари. А потім діти «назбирали» квітів на «галявинці» для винуватця свята. І звичайно, як за традицією, в кінці свята – величезний торт з привітанням!

            Найпозитивніше свято пройшло на УРА!!!










  Друже, надсилай частіше своїм друзям «смайлики» та сам отримуй тільки позитивні емоції!

Немає коментарів:

Дописати коментар