«Європа + еврика = Єврика!»

Привіт, друже! Як тобі вже відомо, наша Україна є частинкою великої дружньої європейської сім’ї.

 Культура Європи дуже різноманітна і колоритна. Багата історія, видатні постаті, історичні пам’ятки, високі гори, швидкі ріки, льодовики, пляжі, ліси, замки, острови, міста... А ще - чимало цікавих фактів, про які знає далеко не кожен.

        Стати дослідниками і мандрівниками країнами Європи та здійснити онлайн-подорож крізь час і простір змогли читайлики на часі цікавих вражень «Єврика, або Відкриття з-під капелюха»  у Центральній дитячій бібліотеці. 

Діти взяли участь у вікторині та перевірили свої знання про Європу. Під «капелюхами» кожної європейської країни «ховалися» різні питання: про прапори, герби, столиці, свята та традиції, футбольні клуби, традиційні страви, природні дива, пам’ятки культури, винаходи, видатних постатей. А на дитячій літературній мапі читачам цікаво було знаходити знайомі літературні твори.

 Жваво  та азартно включились діти у гру, яка по-новому відкрила для них Європу, не раз у бібліотеці лунали вигуки здивування та враження від цікавинок та несподіванок, у кожного виникло бажання здійснити справжню подорож Старим Світом!





Немає коментарів:

Дописати коментар