Виставка-знайомство «Сузір’я нових книжок»

Ось і розпочався навчальний рік... І всі ми знаємо, що з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Щоб досягти своїх цілей, треба докласти немало зусиль. Ми з радістю готові тобі в цьому допомогти. В Центральній дитячій бібліотеці ти завжди знайдеш потрібну тобі інформацію і дізнаєшся багато цікавого.

Саме з цією метою у відділі обслуговування учнів 5-9 класів була оформлена вист авка-знайомст во «Сузір’я нових книжок». Яскрава, сучасна, а найголовніше – змістовна, вона привертає увагу наших читачів. Нові книжки – це завжди радість як для дітей, так і для бібліотекарів. Частина книжок виставки – це подарунок від Українського інституту книги, за який ми щиро вдячні.

Пізнавальні та розважальні, українські та зарубіжні, цікаві та яскраві нові книжки чекають на зустріч з тобою. Саме з початком навчального року ця виставка дуже актуальна. Книжки, представлені на ній, обов’язково стануть тобі в нагоді. Читай! Пізнавай! Поповнюй свої знання!

Ми бажаємо тобі підкорити нові вершини знань та досягти омріяної мети! Переконані, твої здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. А ми тобі в цьому завжди допоможемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар