МІСТЕЧКО ЗИМОВИХ РОЗВАГ

Зима — найчарівніша пора року. Дуже красиво, коли все навколо біле, а вікна прикрашають зимові візерунки. Узимку можна дуже весело й різноманітно провести час, тому, наші любі читайлики, запрошуємо вас до МІСТЕЧКА ЗИМОВИХ РОЗВАГ. Що ми будемо там робити? Окрім традиційних зимових розваг - катання на санчатах, ліплення снігової баби та гри в сніжки, пропонуємо вам менш відомі, але не менш цікаві зимові ігри і розваги.

 


Сніг — чудовий матеріал для творчості, із нього можна ліпити не лише снігову бабу, а будь-що: сніговий замок, апетитні тістечка, прикрашені бурульками та ягодами горобини, гусінь з окремих снігових кульок і багато іншого.  А ще можна  позмагатися, хто скатає найбільший сніговий ком. Варіантів — безліч!  

 


Коли йтиме сніг, візьміть  збільшувальне скло і відправляйтеся розглядати сніжинки. Кожна з них має неповторну форму та неймовірну красу. Тож, вчиться бачити прекрасне в простих речах. 

 


Хто сказав, що на пікнік можна ходити лише в теплу пору року? Взимку, відправляючись до лісу або парку, прихопіть з собою термос з гарячим чаєм, солодощі та печиво.  Дихайте свіжим повітрям та насолоджуйтесь зимовою красою!

 


Зима — найліпший час для читання. Особливо, коли йдеться про атмосферні зимові книжки. Іноді вони створюють казковий засніжений настрій, інколи запрошують у захопливу зимову мандрівку до іншої країни, а буває і так, що занурюють у дуже сувору заметіль і холоднечу. Тож читайте книжки і приходьте до бібліотеки за новими враженнями.

Танці-зігріванці

Щоб не змерзнути зимою для вас гарна руханка: https://www.youtube.com/watch?v=A09aJ3gvLWs

Зимовий хендмейд

Зима – особлива пора, що дарує дивовижний настрій, яким хочеться поділитися з іншими. І саме взимку як ніколи хочеться творити, тож  переходьте за посиланням і творіть справжні дива:

https://www.youtube.com/watch?v=KCYxONUB9Cw 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар