Екологічна лабораторія «Цікаве. Дивовижне. Таємниче»

 

Сумували за улюбленцем? А ось і він - невгамовний  мандрівник цуценя Тошка знову вирушає у подорож. Цього разу він занурюється у все цікаве, дивовижне, таємниче про нашу Землю. Рушай разом з Тошкою, і ти зможеш відгадати багато загадок!

Дізнавайся таємниці Всесвіту за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=VRQnJY3QQ5A

Якщо бажаєш дізнатися, яким було уявлення давніх людей про Землю і Всесвіт, переходь скоріш за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=WKbGiO-ci0w

Цікаво тобі, як відбувається зміна дня і ночі на Землі? Переходь за посиланням і отримаєш відповідь на запитання!

https://www.youtube.com/watch?v=bvhC1m0EHbo

Книжки, представлені на виставці «Цікаве. Дивовижне. Таємниче» в Центральній дитячій бібліотеці, допоможуть тобі, наш любий читайлик, розгадати багато загадок та таємниць.


Познайомся з деякими книжками.

В.В.Гуріна, В.Г.Біляєв. Моя планета – Земля

Ця книжка відправить тебе разом з маленьким Чомусиком у цікаву подорож планетами Сонячної системи. Ти дізнаєшся багато цікавого про Всесвіт, нашу галактику Чумацький Шлях, Сонце та інші зірки, а, головне, про нашу чудову планету – Земля. Чому день змінює ніч, чому існують пори року, чому іде дощ, що таке град, роса, чому утворюється туман – на всі ці та інші питання знайдеш відповіді в книжці.

Е.Барзотті. Я і світ довкола мене

Ця книжка складається з чотирьох розділів - «Як улаштована дитина», «Природа і екологія», «Подорож в історію» і «Оповідання про професії». Візьми книжечку і ти зможеш отримати перші відомості про природознавство, вирушиш у першу подорож у глибину віків, познайомишся з давніми цивілізаціями.

П.Ганачкова, Т.Маковська. 80 хитромудрих запитань про…

Чому небо блакитне? Чому черв’яки вилазять на поверхню  після дощу? Скільки кісток у людському тілі? Звідки береться вітер? І чому-чому-чому?... Якщо у тебе в голові весь час виникає безліч запитань, читай цю книжечку – і знайдеш багато відповідей! Гайда пізнавати світ!

Мерщій читай – загадки розгадай!

Немає коментарів:

Дописати коментар