Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права»


Сміливі, творчі та талановиті, візьміть участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка «Я і мої права» до 25-річчя Конституції України, щоб разом відсвяткувати ювілей Основного Закону нашої держави!

Умови проведення конкурсу

Þ    У конкурсі малюнків беруть участь діти від 6 до 18 років.

Þ    На Конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи.

Þ    Конкурс проводиться з 1 квітня по 28 червня 2021 року:

з 1 квітня по 1 червня - підготовка та завантаження малюнків на онлайн платформу Конкурсу;

з 2 до 15 червня - онлайн голосування;

з 16 до 27 червня - відбір малюнків, що набрали найбільшу кількість уподобань за результатами онлайн-голосування, та визначення переможців Конкурсу професійним журі.

Докладніше про умови конкурсу дізнайтеся у положенні, намалюйте малюнок, заходьте за посиланням 

   та завантажуйте  його з дотриманням усіх вимог. Для завантаження малюнка необхідно натиснути кнопку + на рожевому фоні, заповнити запропоновану форму, вказавши назву малюнку, прізвище та ім'я автора, його вік, населений пункт та область, завантажити малюнок. Після схвалення адміністратора малюнок з’явиться на онлайн платформі Конкурсу.

За результатами онлайн-голосування буде відібрано 25 малюнків-фіналістів, що набрали найбільшу кількість онлайн-вподобань, з яких професійне журі визначить 5 переможців Конкурсу.

Оголошення переможців відбудеться 28 червня 2021 р. на офіційному сайті НБУ для дітей, на сторінці Бібліотеки у facebook, у засобах масової інформації.

Після оголошення результатів Конкурсу всі 25 фіналістів мають подати свою домашню адресу та контактний телефон у триденний термін на електронну адресу nbudd@ukr.net  з приміткою «Фіналіст Конкурсу». Усі учасники отримають електронний Сертифікат учасника Конкурсу, а фіналістів та переможців Конкурсу буде відзначено дипломами та пам'ятними призами.

Бажаємо перемоги!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар