Інформаційний калейдоскоп «Живе обличчя моєї Землі»

Щорічно 22 квітня відзначається Всесвітній день Землі:  в різних куточках світу проводять заходи, присвячені збереженню тендітного і вразливого навколишнього середовища.

Відчуйте себе частинкою єдиної земної спільноти, що піклується  про свою планету,  адже кожен з вас може внести свій маленький вклад у захист та відновлення довкілля. Очистити від сміття парк чи берег річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користування автотранспортом, вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку - здавалося б, яка дрібниця в масштабах Планети! Та  саме з таких дій складаються великі справи!

Уявіть – тисяча людей посадила по одному дереву – ось вам і ліс! Мільйон людей закрутили кран, коли чистили зуби – річку врятували від пересихання! Мільярд людей вимкнули світло, виходячи з кімнати – одна ТЕС не потрібна!

Всесвітній день Землі відзначається у 193 країнах світу.

Є у Дня Землі і свій прапор з зображенням однієї з перших фотографій нашої планети з Космосу.

Зрозуміло, що ми не зможемо врятувати планету, згадуючи про неї лише один день на рік – цього недостатньо. Саме тому слід піклуватися про оточуюче нас середовище щодня!

Друзі, перейдіть за посиланням і перегляньте відео, яке не залишить байдужим до проблем екології

https://www.youtube.com/watch?v=g19xbog55W8

Немає коментарів:

Дописати коментар