Прес-сектор «ВСЕчитайко»

Звідки ми дізнаємось свіжі новини та цікавинки? Звісно, з періодичних видань – журналів та газет.

Ось і наші читайлики під час проведення прес-сектору «ВСЕчитайко» знайомились ближче з новими журналами.

«Колосочок» - це навіть не журнал, а науково-популярна тематична газета для розумників і розумниць, але дуже змістовна і цікава. Кожен номер присвячений відповідній темі. Тут і цікаві факти, і різні завдання, і головоломки.

«Яблунька» - це пізнавально-ігрове видання не тільки для дітей, а й для їх батьків. Багато пізнавальних статей, оповідань, казок, навіть сторінка з вивчення англійської мови, ігрові та творчі завдання – все це в «Яблунці».

«ВигадуйДумайГрай» - це велика дитяча газета. Оповідання, різні цікавинки, кросворди, завдання від професора Головомийки, творчі ідейки, мальовані завдання – все тут.

А якщо хочеться просто відпочити, то допоможуть «Найкращі дитячі кросворди». Це збірник головоломок для допитливих дітей. На його сторінках і кросворди, і сканворди, і ребуси, і навіть рецепти смачних страв.

Деякі факти з журналів викликали у дітей подив, а головоломки та різні завдання «оживили» в них інтерес та бажання першим знайти відповідь. Тепер всі неодмінно будуть чекати на нові номери улюблених періодичних видань!





Немає коментарів:

Дописати коментар