БІБЛІОТЕЧНИЙ КЕМПІНГ


ЛІТО. ВІДПОЧИНОК. БІБЛІОТЕКА. Ці поняття невід’ємні! Наші читайлики давно вже в цьому переконалися.

23 червня в Центральній дитячій бібліотеці урочисто відкрився Бібліотечний кемпінг, який триватиме до 24 липня.

Святкова програма «Ключі від літа» розпочалась з виступу колективу спортивно-бального танцю «Dream Dance». Грація, красота і, звичайно, техніка панували на танцполі.

А потім розпочалась розважальна програма. Багато конкурсів та ігор очікували на наших читайликів. Вони плигали як жабки, скакали як коники, «випікали піцу», брали участь в «Рятувальній операції», грали в хрестики-нулики. 

Крім того, перед читачами стояло випробування - пройти захоплюючий квест, щоб здобути ключі та відкрити літні пригоди. Головною помічницею дітей була Ігринка-Веселинка, яка вела їх від одної станції до іншої.

На абонементі відділу обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів діти відповідали на казкові питання з Чарівної книжки, а також познайомились з новою виставкою-пошуком «Острів книжкових скарбів».

А на станції у читальній залі для дошкільнят та учнів молодших класів читайлики взяли участь у мультимедійній грі «Впізнай мене, якщо зможеш!», а також ознайомились з умовами акції «#КНИГА_У_СМАРТФОНІ».

На станції у відділі мистецтв діти ознайомились з умовами конкурсу дитячого малюнку «Бути мандрівником – це круто!», а також виконували завдання Чарівного Олівця – «змішати фарби».

А наприкінці заходу хлопчики та дівчата пройшли до дитячого кінотеатрику «К+К», в якому щодня можна дивитися улюблені мультфільми.

Захоплива подорож завершилась, ключі знайдені! Чотири, три, два, один! Літо «відкрито», перегони розпочались!






















Слідкуй за нашими анонсами та дізнавайся, що відбуватиметься у бібліотечному кемпінгу наступного дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар