Віртуальна гра-подорож «У країні магії та чарівництва»

      Ти втомився від буденності? І хочеться поринути в інший, фантастичний світ? Тоді тобі до нас! У світ магії та чарівництва!

        Саме там опинилися читачі Центральної дитячої бібліотеки під час віртуальної гри-подорожі «У країні магії та чарівництва».  Ідея цього заходу була придбана на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив-2019». Її презентували колеги з Запорізької ОДБ «Юний читач».

        Діти з захопленням відповідали на питання вікторини. Швидкість їх відповідей показала, наскільки добре вони знають ці твори. Адже світ магії манить всіх читачів. Книги про магію відкривають двері у мрії про світ без обмежень.

Дякуємо колегам з Запоріжжя за креативну ідею, бажаємо здоров’я та натхнення!





А тепер, читайлику, пропонуємо тобі декілька нових книжок про магічний світ. Обирай книжечку, яка тебе зацікавила, і мерщій бери її у нашій бібліотеці! Та насолоджуйся атмосферою дива та чарівництва!

Як би ти себе почував, коли впертий чаклун затягнув тебе в чужий світ? В усякому разі, Лео дуже розсердився. Він хоче як можна швидше повернутися додому. Але це не так легко, тому що він встиг опинитись в центрі найбільшої пригоди в своєму житті…

Чого тільки не трапляється в казковій Країні Міст: злі чаклуни зачаровують жителів країни, королі з доброго дива опановують ремесла, а стривожені феї намагаються відшукати зниклу картину. Аж голова йде обертом від бурхливих подій!

Миколка завжди мріяв про дива. І коли  у нього з’явився маленький приятель – чарівник, його мрія здійснилася. Але тут Оленка якось довідалась про таємницю зеленої квітки, яка повинна врятувати мешканців загадкового Місяця. Тож Миколці довелося летіти до нього і битися з тамтешніми дракончиками.

Нумо до світу чарівників! І яких тільки див не трапляється з героями книжки! Тут звичайний хлопчик має змогу навчатися на чарівника, а гриб моховик збирає підписи проти вирубування лісу, чарівники замовляють екскурсії на справжні гладіаторські бої, а ще у звичайнісіньких жерстяних бляшанках ви можете придбати мишок-прибиральниць. Фантастичний світ пригод, в який віриш і поринаєш з головою!

Маленька і весела дівчинка, а точніше кімнатна фея Фроська, кроку не ступить, щоб не потрапити у якусь історію. В неї чимало друзів – домовинок Хоха, мишенятко Мормишка, коза Квітка, ластівка Мона Ліза, кіт Снікерс, старенький Дідун. Всі вони хочуть бути добрими і потрібними людям, хоча деяким це не вдається одразу. Ця захоплююча книжечка розповідає про різні їх пригоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар