З новою книжкою до нових перемог!

Все починається в той момент, коли дитині дарують перший в його житті м’яч. З цієї хвилини дитина стає маленьким, невмілим, але футболістом.

Нема сумнівів, що футбол – найпопулярніша гра в світі, а футбольні чемпіонати – головні змагання національних збірних.

Чемпіонат Європи з футболу – це найпрестижніша континентальна першість світу, що відбувається під патронатом УЄФА кожні 4 роки, починаючи з 1960 року, і чергується з Чемпіонатом світу. Через пандемію коронавірусу чемпіонат Європи з футболу-2020 був перенесений на рік.

Крім того, саме сьогодні, 19 червня, відзначається Всесвітній день дитячого футболу. Це свято було засновано Організацією Об’єднаних Націй для залучення молоді до спорту. Традиційно в цей день у різних країнах світу, в тому числі й в Україні, проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.

Певно, наш любий читачу, ти також є футбольним шанувальником-вболівальником, тому книжкова новинка – «ФУТБОЛ» французького письменника Орелі Сарразена -  саме для тебе! В цій яскравій футбольній енциклопедії зібрано безліч фактів про відомих гравців та правила змагань.

А експертам з футболу пропонуємо позмагатись і «забити ГОЛ» у ворота «знань з футболу». Для цього треба відповісти на питання  онлайн-вікторини  «Знавці футболу»

    Так що докладай зусилля, тренуйся, і, можливо, найближчим часом саме тебе ми побачимо серед відомих футболістів!

Немає коментарів:

Дописати коментар