«Сонячний чоловічок» в бібліотеці на гостинах

Яка чудова подія відбулася сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці! Дружні відносини між нашою бібліотекою та відомою письменницею Еліною Заржицькою   дали свої плоди. А саме – вийшла в світ книга автора «Сонячний чоловічок», ілюстратором якої стала наша читачка художниця Катерина Хаджирадєва. Вона нещодавно отримала свій авторський екземпляр від Еліни Іванівни.

В своїх яскравих роботах Катерина втілила фрагменти сюжету у своєму самобутньому стилі. А унікальність видання є в тому, що книга призначена в тому числі і для дітей з вадами зору: в ній використано шрифт Брайля.

Діти захоплено роздивлялися кожну роботу, перегортали сторінки книжки, а Катерина розповідала про створення цих ілюстрацій.  

Сподіваємося, що нова книжка «Сонячний чоловічок» видавництва «Точка./Типография Мадрид, ООО»       найближчим часом з’явиться на поличках нашої бібліотеки та знайде свого читача.

Любий читайлику, скоріш поспішай до бібліотеки та бери книгу Еліни Заржицької «Як козак у морського царя служив», в якій ти і познайомишся з героями твору «Сонячний чоловічок» (https://www.youtube.com/watch?v=RCrcK8pcwIY)












Немає коментарів:

Дописати коментар