День блогу

   Чи є в тебе улюблений блог? Напевно, що так. Сьогодні існують і новинні, і тематичні, тобто присвячені певній професійній діяльності чи хобі, і виключно розважальні блоги. Сподіваємось, що і наш блог займає гідне місце серед твоїх фаворитів.

А згадали ми про це недаремно. Адже сьогодні відзначають Всесвітній день блогу. Це свято заснували в 2005 році. 

Першими в історії блогерами стали люди, які познайомилися з Інтернетом та усвідомили його цінність ще наприкінці 1980-х років. Одним з них був журналіст-фрілансер Джастін Холл — в ті часи студент коледжу в місті Свортмор, що в Пенсильванії. В січні 1994 року він відкрив особисту сторінку на Links.net, яка містила короткі пости з посиланнями на улюблені сайти автора.

А в сучасному світі блоги мають важливе значення. Наприклад, в сфері освіти вони є зв’язком між викладачами та учнями, особливо, коли навчальний процес часто відбувається онлайн.

Таким чином, з моменту появи перших блогів багато чого змінилося — із скромних особистих сторінок вони перетворилися на популярні майданчики для обміну думками, знаннями та досвідом. 

Якщо ти добре володієш комп’ютерними технологіями, найкращий спосіб відзначити це свято створити власний блог. Це достатньо цікаво і, можливо, ведення блогу стане твоїм улюбленим заняттям на довгий час. А ще цього дня ти можеш знайти чимало блогів на свій смак і з задоволенням прочитати цікаві пости на актуальні теми або переглянути відеоконтент. Напевно, вони сприятимуть розширенню твого світогляду.

Для нас важлива твоя думка. І ми до неї завжди прислухаємось. Тому під постом залиш коментар і запропонуй теми,  які тобі найбільш цікаві. І ми, звичайно, їх врахуємо!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар