Підкова на щастя

 

Як привернути щастя в дім? Мабуть кожен з нас задається таким питанням. Тому ми намагаємось прикрасити свою домівку різноманітними оберегами. Одним з таких потужних талісманів є підкова.

З давніх часів вважалося, що підкова – один з найсильніших оберегів, а знайти підкову – на щастя. Найчастіше її розміщували над дверима. Всередині будинку – ріжками догори, назовні – донизу, сподіваючись, що підкова принесе в дім достаток та благополуччя.

Сьогодні цей оберіг не тільки не втратив своєї популярності, а й став поширеним елементом декору. Він зустрічається у прикрасах, декорі одягу, аксесуарів та інтер’єрів.

Якщо ж підкову виготовити власноруч, її захисні властивості стануть сильнішими. Тому наші читайлики зібрались сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці на чергове засідання літньої арт-майстерні «Влітку для малечі про цікаві речі», а саме на майстер-клас «Підкова на щастя», щоб створити свій власний оберіг.

Завдяки своїй старанності діти створили яскраві підкови, а крім того, ще й наділили їх своєю позитивною енергетикою. Тому ми впевнені, що такі талісмани принесуть в дім злагоду, достаток та гармонію!





    

      


Немає коментарів:

Дописати коментар