На гостини до Галини Малик

«Мій головний орієнтир –

це моє дитинство

я стрибаю туди,

там мені все зрозуміло,

все ясно, все яскраво…»

Г.Малик

Саме сьогодні видатна українська письменниця Галина Малик відзначає своє 70-річчя. Цій радісній події був присвячений літературний вікенд «На гостини до Галини Малик».

 Народилася Галина Миколаївна в 1951 році у Бердянську Запорізької області. Її батько був агрономом, а мати – вчителькою. Дитинство і юність майбутньої письменниці були радісними і спокійними. Писати вона почала ще зі шкільного віку, але потім кинула. Та коли сама стала мамою, почала вже створювати віршики для своєї доньки.

Згодом Малик почала писати казкові повісті для дітей. Хто ж не полюбляє пригоди? Всі, особливо діти. Герої творів Галини Малик, в основному твої ровесники, вони або потрапляють у казкові країни, або мешканці цих країн потрапляють у реальне життя.

Сьогодні  Галина Миколаївна веде активне громадське життя. Вона є членом Асоціації творчих жінок Закарпаття, допомагає молодим поетам і літераторам, заохочує школярів до перших проб пера.

Всі з нетерпінням чекають виходу її нових творів.

        А дізнатися цікаві факти з життя письменниці, взяті зі слів самої Галини Миколаївни, а також про її твори, ти зможеш у відеозаписі:

Немає коментарів:

Дописати коментар