Вибір Року «Бібліокре@тиву-2021

29-30 червня 2021 року відбулася важлива подія для всієї бібліотечної спільноти України – на базі Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна  відбувся ХІ Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій! Він є вдалим прикладом успішного масштабного професійного заходу.

Бібліотека-філія №2 ЦБС для дітей м. Ізмаїл представила на Ярмарку свою інноваційну ідею - краєзнавчу фото-мозаїку  «В об’єктиві - Ізмаїл», яка була достойно оцінена бібліотеками-учасницями, ввійшла у трійку найкращих за результатами рейтингу «Вибір року» та отримала диплом.

Разом з дипломом ми отримали від колег з Миколаївської ОБД ім. В.О. Лягіна  книжковий подарунок для наших маленьких читайликів - цікавенькі казочки та віршики письменниць Миколаївщини.


Пізнавально-повчальна книжечка «Равликове свято» Галини Запорожченко є взірцем доброї книжки, яка стане своєрідним компасом українським дітям під час формування їхнього світогляду. Вона наповнює читача хвилюючими враженнями, збагачує світлими емоціями від зворушливих слів про затишний світ краси й добра рідної землі під високим і чистим українським небом.

Збірка «Зорійчин дивоцвіт» Ольги Славної складається з трьох казочок, які пов’язані між собою головною героїнею Зорійкою, яка була засіяна в благодатний ґрунт на Землі і проросла в степу прекрасною квіточкою, не схожою на жодну земну. В кожній казці розповідається про ті добрі справи, що робила Зорійка, як разом з друзями вона боролася зі Злом, аби перемогло Добро.   

Немає коментарів:

Дописати коментар