Книжковий подарунок від автора!!!

 

Книжкові подарунки нам (впевнені, що й тобі, наш читачу!) так приємно отримувати! А якщо це дарунок від Автора, з автографом – це так хвилююче і зворушливо!

Молода талановита письменниця Соломія Караєва добре знайома нашим маленьким читайликам: її казка для дітей дошкільного віку 
«Пригоди в зат оці Риб’яче Око» вийшла друком у 2014 році, коли  дівчинці було 11 років!

А в 14 Соломія написала книгу «Школа AGH», адресовану читачам середнього шкільного віку. Саме її бібліотека отримала у подарунок від авторки.



 Школа «AGH» (тобто Animal Genius High) – навчальний заклад Нью-Йорка для гібридів-підлітків, які є біологічним видом, виведеним шляхом схрещення людини й тварини.

Читачу, напевно, ти замислювався про технології майбутнього. Клонування, поява роботів, освоєння Марсу – ці перспективи уже нікого не лякають… Авторка створила світ фантастичних істот – людина і кішка, людина і мишка, людина і канарейка, людина і кентавр.  Потреба заснування для них закритої школи зумовлена «відчуженістю», ворожим ставленням суспільства до незвичайних створінь , здатних літати, гарчати або тупати копитами. В цьому закладі персонажі можуть відчувати радість взаємин і спілкування  та не приховувати свою сутність. Але і тут вирує увесь спектр емоцій і рис, проблем і комплексів…

Наразі Соломія навчається у Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка на спеціальності «Переклад з англійської та французької мов». Дівчина  продовжує писати як прозу, так і вірші, час від часу публікується в різних альманахах і журналах.

Дякуємо т алановитій письменниці за подарунок!

Бажаємо  міцного здоров’я, успіхів у навчанні, 

нат хнення для ст ворення нових цікавих книжок!


 



Немає коментарів:

Дописати коментар