Книжки з осіннім настро

Погодься, осінь – найкнижковіша пора року! Тільки восени хочеться відпочивати саме так: загорнувшись у щось тепле та взявши цікаву книжку.

Пропонуємо тобі твори,  що найкраще підходять для читання восени.

Туве Янссон «Наприкінці листопада»

Коли хочеться сонця і позитиву, куди треба йти? Звісно, до гостинних мумі-тролів! Але  що робити, якщо прийшовши в гості, ви розумієте, що господарів немає? Звісно, чекати, а водночас намагатись з усіма потоваришувати.

Цей твір знаменитої дитячої письменниці наповнений відголосками дощу, шарудінням листя, подихом осені.

 

Тетяна Поставна «Коли я була лисицею»

Якось дідусь запевнив онучку, що знайшов її в лісі й що насправді вона – лисиця, яка «з часом вилюдніла, хоча так і залишилася руда і дика». Дівчинка, котрій саме виповнилося п’ять років, не мала жодних причин, щоб не повірити діду. З цього дня починаються пригоди Лисички, її собаки Меркурія та особистого янгола на ім’я Ре. Вмикайте свою уяву на повну і ласкаво просимо до світу Лисички!


Ервін Мозер «Мануель і Діді. 

Велика книга маленьких мишачих пригод»

Життя  двох мишенят Мануеля і Діді сповнене пригод. Мануель завжди має багато ідей, а Діді щоразу готовий допомогти йому реалізувати їх. Книжка австрійського письменника Ервіна Мозера з симпатичними авторськими ілюстраціями обов’язково тобі сподобається. Тож сумно точно не буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар