Книжка, яка вразила мене в дитинстві

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

 Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це ще привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Центральна дитяча бібліотека також долучилась до святкування цього дня, але дуже незвичайно. Серед наших бібліотекарів-бабусь було проведено святкове бліц-опитування «Книжка, яка вразила мене в дитинстві». Можливо, переглянувши це відео, тобі теж закортить прочитати якусь книжечку з дитинства наших бабусь та дідусів.

Пиши в коментарях, яка книжечка вразила саме тебе! Буде цікаво!

Друже, приєднуйся до святкування цієї дати! Просто зателефонуй своїм бабусям та дідусям, запитай їх, як справи, здоров’я. Адже для них найважливіше – це твоя увага. Якщо є змога, прийди та допоможи їм по господарству, купи найнеобхідніше або просто попий чайку разом з рідними за душевними розмовами.

Якщо ж біля тебе живуть одинокі старі люди, запропонуй їм свою допомогу. Вони точно будуть тобі вдячні!

Немає коментарів:

Дописати коментар