Прем’єра книги О.І.Зімби «Розумна АБЕТКА від Бровка та Мурчика»

Тільки-но наші першачки навчились самостійно читати, а сьогодні вони вже зустрілися в онлайн-форматі з другом нашої бібліотеки і всіх читайликів – дитячим письменником  Олександром Івановичем Зімбою. Дітлахи були приємно вражені, адже це для них вперше.

Олександр Іванович дуже любить дітей, розмовляє з ними однією мовою. Письменник спочатку познайомив читайликів з головними героями його книжок – славнозвісних котика Мурчика та песика Бровка. Ці «шустрики» навіть створили своє власне видавництво «Вісім лапок». Добром, дружбою, пригодами, корисними порадами наповнена  кожна книжка автора. Олександр Іванович розповів, як важливо в житті бути працелюбними та дотримуватися здорового способу життя.

Нещодавно вийшла в світ новенька книжечка письменника - супер-розмальовка «Розумна АБЕТКА від Бровка та Мурчика». І сьогодні у наших читайликів відбулась її прем’єра, під час якої дітки закріпили знання про українську абетку.

А як же жвавенько дітлахи зустріли самих героїв! Так, так. Самі Мурчик та Бровко завітали в гості до бібліотеки. А щоб їх порадувати, дітки «збирали» їх улюблені ласощі – сосисочки та кісточки.

Ця визначна подія назавжди запам’ятається нашим читайликам!

Немає коментарів:

Дописати коментар